Select Flower Shop
Florarie! Livrare Flori Bucuresti
Acasa      - Cu Flori
         Plante de Interior, Ghivece Flori Apartament, Livrare Plante Exotice Bucuresti, Florarie cu Livrare Bucuresti, Anthurium la Ghiveci, Azalee la Ghiveci, Begonia, Livrare Bucuresti, Cyclamen, Euphorbia, Florea Craciunului, Gardenia, Guzmania, Hibiscus / Trandafir Japonez la Ghiveci, Livrare Flori, Hortensia, Kalanchoe, Lamai la Ghiveci, Calamondin, Mandarin la Ghiveci, Muscata Englezeasca la Ghiveci, Panselute / Viole la Ghiveci, Petunia, Livrare, Primula la Ghiveci,Florarie Online, Trandafirasi / Rosa la Ghiveci, Saint Paulia / VioleteAfricane, Sterlitia la Ghiveci
 
 

         Arbust cu tulpini spinoase, aplatizate asemanatoare frunzelor ascutite de culoare verde inchis. Florile apar sub forma unor ciucuri de culoare galbena. In interior poate atinge maximum 1 m inaltime!
 
 
 
- Inaltime 50 - 60 cm
- Diametru - 45 cm
 
 
 
 
Pret - 85 Ron
Acacia Armata ( Mimoza )

       Originara din America de Sud, Anthurium numit si pasarea Flamingo,  produce flori toata perioada anului ( in special primavara si vara )
       Se uda o data pe saptamana, ingrasamant o data pe saptamana, sprei de plante o data pe saptamana!
 
 
- Inaltime = 60 cm
- Diametru = 50 cm
 
 
Pret  - 140 Ron

Anthurium la Ghiveci  

        Azaleea sau trandafirul de munte este o planta originara din zonele cu climat subtropical din sud-estul Asiei.

        Planta Azalee este potrivita atat pentru birou cat si pentru acasa.
        Plantei ii plac temperaturile de 22-25 grade C ziua si 16-18 grade C noaptea si nu se recomanda ca Azaleea sa fie expusa direct razelor soarelui.
 
 
 - Inaltima 35 cm
- Diametru 30 cm
 

Pret - 60 Ron

Azalee la Ghiveci
 
        Begonia Elatior (Begonie, Gheata) este o planta de apartament si ajunge la o inaltime de 30-40 cm.Aspect: florile sunt rosii, roz, galbene sau albe; frunzele sunt lucioase si verzi.
        Ingrijire: - prefera o umiditate moderata; - prefera locurile luminoase; - primavara va fi replantata intr-un pamint din frunze si turba.
        Floarea de Begonia poate fi rosie,  portocalie si roz.
 
- Inaltima 35 cm
- Diametru 30 cm

 
Pret - 60 Ron 
Begonia la Ghiveci
 
       Planta se prezintă ca o rozetă de frunze spatulate de 5-10 cm înălţime pe care apar numeroase tije florale, terminate cu capitule de 2-4 cm în diametru cu ligule albe cu marginea roşie. În cultură există numeroase soiuri care se deosebesc între ele prin mărimea, forma şi culoarea florilor.  
 
 
 
 
- Inaltima 35 cm
- Diametru 30 cm
 
 
 
Pret - 140 Ron
Bellis la Ghiveci
 

        Calathea Crocata denumita si ''flacara eterna'' - este originara din padurile calde si umede din America Centrala. Este inrudita cu Maranta si necesita aceleasi conditii. Unele specii de Calathea si Maranta sunt sinonime. Numele provine din modul de asezare al frunzelor: "kalathos" in limba greaca insemnand cos, paner.
 
 
  - Inaltime 70 - 80 cm
- Diametru  70 cm
 
 
 
 
 
Pret - 150 Ron
Calathea Crocata

        Cyclamen se evidentiaza prin frumusetea florilor albe, rosii, violet, sustinute pe pedunculi florari mai inalti decat tufa. Florile sunt formate din 5 petale, din care 4 indoite in sus, iar a cincea petala fiind arcuita pe pedunculul florar respectiv.
 
 
 
 
- Inaltima 35 cm
- Diametru 30 cm
 
 
 
 
 
Pret - 60 Ron
Cyclamen la Ghiveci
 
         Cunoscuta si sub denumirea de Steaua Craciunului, este o planta originara din regiunile muntoase, umede, ale Mexicului si Americii Centrale.
         Pentru a inflori de Craciun, Euphorbia are nevoie de 12 ore de intuneric pe zi (se acopera), incepand cu luna octombrie si pana in decembrie.
 
 
 
- Inaltima 35 cm
- Diametru 30 cm
 
 
Pret - 100 Ron 
Euphorbia la ghiveci
 
       Gardenia - semnifica bucurie, dragoste secreta. Gardeniile provin din China, Japonia, Taiwan si din alte zone cu climat tropical ale Extremul orient. in arhipelagul Poloneziei, florile de gardenia sunt oferite turistilor, in salbe sau cununite impletite, ca semn a ospitalitatii si este un fel de emblema nationala.
 
 
 
 
- Inaltima 35 cm
- Diametru 30 cm
 
 
 
 
Pret - 100 Ron 
Gardenia la ghiveci
 
          Guzmania este o planta perena ce face parte din familia Bromeliaceae. Planta in ghiveci este eleganta si in acelasi timp misterioasa prin aspectul frunzelor sale, lungi de 40-60 cm, lanceolate, cu varf ascutit si margini taioase, intr-o singura nuanta de verde sau brazdate de dungi in nuante deschise de crem sau auriu si dispuse la baza in forma de rozeta.
 
 
- Inaltime 60 cm
- Diametru 30 cm
 
 
 Pret - 125 Ron
Guzmania la ghiveci
 
          Cunoscut si sub denumirea de trandafir chinezesc sau trandafir japonez, Hibiscus este o planta lemnoasa (un arbust), inalta de 1,5m – 2 m, care provine din Orientul indepartat – China,Japonia, India.
         Planta creste si infloreste bine la temperaturi de 18 – 20gr. C, dar iarna temperatura nu trebuie sa scada sub 10 gr.C. Hibiscus are nevoie de multa lumina si umiditate a solului, nu suporta socurile de frig si nu suporta aerul uscat. Dezvoltare plantei este favorizata de asezarea in incaperi orientate spre sud.
 
 
- Inaltime 45 cm
- Diametru 40 cm
 
 
Pret -  99 Ron
Hibiscus ( Trandafir Japonez ) la ghiveci
 
         Exista peste 90 de specii, cea mai cunoscuta fiind Hidrangea opuloides, originara din China si Japonia.    Hortensia este un arbust a carui marime difera in functie de soi si modul de cultura. Este foarte decorative prin frumusetea inflorescentelor sale in forma de umbele.
          Un lucru interesant la hortensie este faptul ca nuantele florilor sunt dictate de pHc-ul solului
 
 
 
- Inaltime 50 cm
- Diametru 50 cm 
 
 
Pret -  60 Ron /  buc
Hydrangea - Hortensia la ghiveci
 
         Kalanchoe blossfeldiana este o planta de apartament foarte des intalnita in Europa. Este o planta mica, suculenta, cu frunze de un verde inchis siflori osii, galbene, portocalii, roz si albe. Inflorescentele sunt mici, tubulare si seamana cu niste stelute.
         Inflorirea este continua, durand 6-7 luni.
 
 
- Inaltime 30 cm
- Diametru 30 cm
 
 
Pret -  60 Ron
Kalanchoe la ghiveci
 
      Lămâiul, portocalul, mandarinul sunt plante citrice care provin din Extremul Orient, unde ating 6 m înălţime. În sud-estul Europei el se cultivă în zone cu climat călduros, fără variaţii mari de temperatură de la zi la noapte sau de umiditate.
      La noi în ţară, lămâiul este doar o plantă de apartament, crescând până la 1,5 m. El se conduce ca tufă (arbust) şi se cultivă în vase cu amestec de pământ.
 
 
- Inaltime 60 cm
- Diametru 50 cm
 
 
Pret - 300 Ron
Lime - Lamai la ghiveci
 
     Tulpina şi ramificaţiile sunt groase şi cu tendinţa de a se lemnifica uşor la baza. Frunzele sunt lung peţiolate, rotund-reniforme, lobate, marcate spre mijocul limbului de o pată maronie.Florile simple sau involte sunt colorate roşu, roz, violet şi alb.
 
 
- Inaltime 20 cm
- Diametru 10 cm
 
 
Pret - 65 Ron
Muscata Englezeasca la ghiveci
 
      Panseluţa (Viola tricolor) este o plantă de dimensiuni mici, care creşte pe tulpină, atinge cel mult 15 cm în înălţime, cu flori care au un diametru de aproximativ 1.5 cm. Creşte pe pajişti şi în regiuni pustii, mai ales pe pământ acid sau neutru. De regulă creşte în locuri parţial umbroase şi înfloreşte din aprilie până în septembrie. Florile pot fi purpurii, albastre, galbene sau albe.
 
 
- Inaltime 10 cm
- Diametru 5 cm
 
 
 
Pret -  60 Ron
Panselute ( Viola ) la ghiveci


       Planta carnivora cu urna care creste in padurile din Insulele Oceanului Indian, Ceylon, Borneo, Sumatra, Madagascar.
       Intrarea in urna este alcatuita din numerosi peri luciosi, care sunt orientati in jos.  Sub perisori sunt glande nectarifere. Insectele sunt atrase de culorile vii ale urnei precum si de sucul dulce secretat de glandele urnei si aluneca in urna unde se gaseste de obicei apa de ploaie.
 
 
- Inaltime 40 cm
- Diametru 30 cm
 
 
Pret - 350 Ron
Nepenthes Alata - Planta Carnivora


        Petunia este una dintre cele mai utilizate plante anuale pentru amenajari peisagistice. Se foloseste in gradini si parcuri, pentru alcatuirea rondurilor si mozaicurilor, precum si pentru decorarea balcoanelor si teraselor in jardiniere, ghivece sau alte vase decorative. Provine din America de Sud (Argentina, Brazilia) si este ruda buna cu cartoful si ardeiul, inflorind din abundenta in perioada de vara-toamna.
 
 
- Inaltime40 cm
- Diametru 30 cm
 
 
Pret -  60 Ron
Petunia la ghiveci


        Orhideele sunt un simbol al puritatii, perfectiunii si feminitatii, de asemenea orhideele au inspirat numeroase mituri. Probabil din cauza formei lor deosebite, orhideele au fost folosite în multe locuri pentru magie, ca talismane sau alte practici.
        Usor de ingrijit, aceasta orhidee ne incanta cu florile sale, foarte durabile;  in conditiile unui loc racoros, florile dureaza si 5 luni
 
 
 
Disponibila in 2 dimensiuni:
 
1.  Phalaenopsis mica - 135 Ron
- Inaltime 30 cm
- Diametrul 15 cm
 
 2. Phalaenopsis mare - 250 Ron
- Inaltime 70 - 80cm
- Diametru 25 cm
Phalaenopsis / Orhidee  la ghiveci


     Primula acaulis este o planta perena, cultivata de obicei ca planta anuala. Rezista, in general, doi ani. Infloreste la sfarsitul iernii si inceputul primaverii. Florile sunt dispuse in manunchi, sustinute pe tulpini verticale, si sunt dispuse sub forma de cuib intre frunze.
       Culorile florilor sunt variate: alb, roz, portocaliu, rosu, caramiziu, mov, violet, avand de obicei un ochi galben-auriu in centru. Este necesara indepartarea florilor trecute, pentru a permite bobocilor sa se dezvolte. Frunzele sunt usor paroase si pot cauza reactii alergice.
 
- Inaltime 15 cm
- Diametru 12 cm
 
Pret -  50 Ron

Primula la ghiveci


     Roza / trandafirul isi are originea in China, din trandafirul chinezesc (Rosa chinensis minima). Ca inaltime, plantele variaza de la 13 cm sau mai putin, pana la 0,9 - 1,2 metri. Florile pot avea intre 1,2 - 5 cm in diametru, cu o gama de culori la fel de larga ca la trandafirii obisnuiti. -
 
 
 
- Inaltime 35 cm
- Diametru 20 cm
 


 


  Pret - 80 Ron
Roza / Trandafiri la ghiveci


       Violeta africana, denumita stiintific "Saintpaulia", este una din cele mai populare plante cu flori pentru spatiile de interior, disponibila tot timpul anului. Denumita impropriu si "Violeta de Parma", ea este o planta iubita si apreciata de oameni de toate varstele si constituie un cadou cu succes garantat in orice ocazi
        Violetele se adapteaza usor in orice spatiu, sunt mici de statura si ne incanta cu florile lor ce apar la cateva luni.
 
 
 - Inaltime 15 cm
 - Diametru 15 cm


 

   Pret - 60 Ron
Saint Paulia - Violete de Africa la ghiveci


        Strelitia, denumita si bird of paradise ( pasarea paradisului ) este una dintre cele mai distincte flori taiate.
         Numele de strelitia este luat de la sotia regelui George al 3-lea, regina Charlotte of Mecklenburg-Strelitz.
         In limbajul florilor, strelitia este floarea daruita de femeie, barbatului in semn de recunostinta.
 
 
 - Inaltime 80 cm
 - Diametru 40 cm
 
 
 
 Pret -  170 Ron

Sterlitia la ghiveci 
Nota:
- Preturile Contin TVA
- Livrare Gratuita in Bucuresti
- Culorile si dimensiunile plantelor pot fi modificate in fct. de disponibilitatea acestora pe stoc
- Comanda Minima 99 Ron
 
Pentru detalii si informatii nu ezitati si contactat-ne!
0722.81.91.91 / 0753.65.98.58 / 0768.67.77.91